Energy Life Beta Korijander

Energy Life Beta – Korijander

ZELENO LIŠĆE U PRAHU
OČISTI SVOJ ORGANIZAM OD TEŠKIH METALA
UKLONI IZ SEBE ŽIVU, ALUMINIJUM I OLOVO

56 kapsula u tegli, po 200 mg korijandera u prahu u kapsulama

Način upotrebe:
Za zdrave odrasle ljude 2 x dnevno 1 kapsula

Korijander – zeleno lišće – pomaže ti da očistiš organizam od toksičnih metala koji izazivaju rak i druge bolesti našeg doba.

Listovi korijandera imaju sposobnost da vezuju toksične teške metale i uklone ih iz organizma – to je dokazao dr Yoshiaki Omura u studiji objavljenoj 1995. godine u časopisu „Acupuncture&Electro-
Terapeutics Research”. On je primetio da su pacijenti, nakon konzumiranja supe sa zelenim lišćem korijandera, izlučivali više žive u urinu. Konzumiranje zelenog lišća korijandara istovremeno je podstaklo i izlučivanje olova i aluminijuma kroz mokraću.

Dr Omura je dokazao da je konzumacija zelenog lišća korijandera pomogla pacijentima da uspešno izbace naslage žive koje su se zadržavale u organizmu nakon uklanjanja amalgamskih plombi. Pacijenti su konzumirali zeleni korijander u prahu u kapsulama od 100 mg četiri puta na dan, svakodnevno tokom dve do tri nedelje nakon uklanjanja amalgamskih plombi. Uvođenje zelenog praha korijandera u ishranu jednostavan je način za zaštitu od trovanja teškim metalima – živom, olovom i aluminijumom.

Zagađenost životne sredine teškim metalima glavni je uzrok nastajanja tumora, mentalnih bolesti i slabljenja imunog sistema, čime oslabljuje prirodne odbrambene mehanizme našeg tela, što ga čini pogodnim tlom za nastanak alergija i drugih bolesti našeg doba. Da biste uspešno eliminisali teške metale iz organizma neophodno je uvesti zeleno lišće korijandera u ishranu. A najbolji dokaz za to jeste objavljena naučna studija Dr Yoshiaki Omura u stručnom časopisu „Acupuncture&Electro-Terapeutics Research”

Total Page Visits: 1494 - Today Page Visits: 1